Mostbet HU Általános Szerződési Feltételek 

Üdvözöljük a Mostbet bukmékerünk jogi részlegén. Tudom, nem hangzik túl izgalmasan, de higgye el – ez az információ nem kevésbé fontos, mint a vonal vagy a bónuszok áttekintése. Itt világosan és átláthatóan ismertetjük a játékszabályokat, a felek jogait és kötelezettségeit. A félreértések és a mindkét fél részéről történő sértődés elkerülése érdekében tanulmányozzuk át alaposabban ezeket a pontokat. 

Általános feltételek  

Kezdjük azzal, hogy tisztázzuk az alapvető dolgokat. Azzal, hogy meglátogatja a mostbet hu weboldalát és regisztrál itt egy fiókot, automatikusan elfogadja irodánk összes feltételét. Ez vonatkozik a sportfogadásra és az online kaszinójátékokra is.

Mi a magunk részéről garantáljuk Önnek a tisztességes és átlátható játékot szigorúan a szabályozó Curacao által kiadott engedély alapján. Vagyis nincsenek „sötét” rendszerek, manipulált véletlenszám-generátorok és egyéb machinációk – mi a törvényes területen és a lelkiismeretünkre hallgatva dolgozunk.

Ugyanakkor a platform fenntartja a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a szabályokat – de nem visszamenőlegesen, hanem csak az új fogadások és műveletek esetében. A már megkötött fogadások változatlan feltételekkel maradnak érvényben. Ha hirtelen arra gondolunk, hogy valamit megváltoztatunk, akkor erről előzetesen tájékoztatjuk Önt a weboldalon vagy az alkalmazásban.

Ja igen, a legfontosabb, hogy csak 18 év feletti személyek játszhatnak nálunk. Ez a törvény, és mi ezt szigorúan betartjuk. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy megsértettük ezt a szabályt, a fiókot blokkoljuk, amíg az életkor tisztázásra nem kerül. Legyél tehát éber és felelősségteljes!

A sportfogadás szabályai 

A sportfogadás szabályai a lehető leghűségesebbek és játékosbarátok:

 1. A minimális tét mindössze 100 forint. 
 2. A maximális tét a sportágtól és az esemény státuszától függ, de általában 1 000 000 forinttól kezdődik. 
 3. A nyeremény felső határa egyetlen fogadás esetén 10 000 000 forint. 
 4. Az elfogadási időszak alatt egy alkalommal bármilyen fogadás megtehető. Vagyis ugyanarra az eseményre nem lehet kétszer fogadni, még különböző összegekkel sem.
 5. A már elfogadott fogadások feltételei utólag nem módosíthatók.
 6. A Mostbet hungary-nak jogában áll bármely ügyfél fogadását indoklás nélkül visszautasítani. 

Egyébként nincsenek buktatók és korlátozások. Fogadjon arra, amire akar, annyit, amennyit akar és akkor, amikor akar. A lényeg – az iroda által meghatározott kereteken belül. És nyerjen a legjobb ember (vagy az, aki szerencsésebb).

Adatvédelmi irányelvek 

A Mostbet ügyfeleinek nem kell aggódniuk személyes adataik és pénzügyi információik biztonsága miatt. Mindent az adatvédelmi szabályzatunk szabályoz:

 1. Minden adatát (név, számlaszám, e-mail cím stb.) biztonságos szervereken tároljuk, és soha nem adjuk át harmadik félnek.
 2. A legújabb titkosítási protokollokat használjuk, és rendszeresen frissítjük biztonsági rendszereinket, hogy egyetlen hacker se tudjon beosonni.
 3. Még a platform munkatársai is szigorúan a munkaköri feladataik keretein belül férnek hozzá az Ön adataihoz. 
 4. Minden pénzügyi tranzakció biztonságos és biztonságos csatornákon keresztül zajlik. 
 5. Személyazonosságának igazolásához további dokumentumokat kérhetünk. Ez azonban szigorúan az Ön biztonsága és a csalók elleni küzdelem érdekében történik.

Ha még mindig kérdése vagy kétségei vannak az adatvédelemmel kapcsolatban, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz. Ők mindent részletesen elmagyaráznak és eloszlatnak minden félelmet. 

Felelősségteljes játék 

És végül néhány szó a felelősségről. A Mostbet támogatja az ésszerű és tájékozott szerencsejáték elveit, és törődik ügyfelei jólétével. Igen, szeretjük a szerencsejátékot és hasonlókat, de tudjuk, hogyan kell mérsékelni:

Az oldalon külön szekcióban találhatók tippek és tanácsok a szerencsejátékok ellenőrzésére. Olvassa el nyugodtan, hasznos.

A személyes szekrényében beállíthatja a saját befizetési és veszteségkorlátjait. 

A függőség legkisebb jeleinél szakemberek segítségét kérheti, és akár egy időre vagy végleg kizárhatja magát a játékból.

Rendszeresen küldünk hírlevelet hasznos anyagokkal és a szerencsejátékosokat segítő szervezetek elérhetőségeivel. 

Ne feledje: a szerencsejátéknak örömet és egy kis adrenalint kell okoznia, nem pedig problémává válnia. Amint úgy érzi, hogy kezdi elveszíteni az önuralmát – tartson szünetet, tartson szünetet. És csak hideg fejjel és világos tervvel térjen vissza. A Mostbet mindig az Ön oldalán áll, és készen áll arra, hogy tanácsokkal vagy tettekkel segítsen Önnek. Játsszatok felelősségteljesen, barátaim! 

Valószínűleg ennyi az alap, ami a feltételeket illeti. Remélem, hogy most már nincsenek kérdéseid vagy félreértéseid. Igyekszünk a lehető legnyíltabbak és közvetlenebbek lenni ügyfeleinkkel. Semmi vizes és jogi maszlag – csak világos és érthető elvek, amelyek szerint dolgozunk.

És ha valamit kihagyott, vagy ha felvilágosításra van szüksége, tudja, hol talál minket. Írj a chatbe, kopogtass a támogató szolgálatnál, nézz be a GYIK részbe. Mindig online vagyunk, és minden helyzetben készek vagyunk segíteni. Köszönjük a figyelmeteket és a bizalmatokat, barátaim.