Bónuszok és promóciós kód Mostbet Hungary

Egyesek számára úgy tűnhet, hogy a Mostbet bónuszok Hungary mérete nem olyan nagy, mint amire számítottunk. De elfeledkezik arról, hogy mennyi nyereményt lehet itt naponta átvenni. Bizonyítékként összegyűjtöttem ezt az anyagot, ahol az iroda legjobb akcióiról meséltem.

🏆 Bónusz a sportfogadáson160 000 HUF
🎰 Kaszinó bónusz250 FS
⬇️ Minimális befizetés a bónusz igénybevételéhez3 000 HUF
🍀 Hűségprogram10 szint
😍 Ingyenes pörgetések a kaszinókbanAz alkalmazás telepítéséért, a közösségi hálózatokra való feliratkozásért, a feladatok elvégzéséért, a szolgáltatóktól, promóciós kódokkal.
⭐ Cashback a kaszinókban10%

Mostbet bónuszok és promóciók

Szeretnék mindenkit rögtön figyelmeztetni. Nem csak az újoncok kaphatnak díjakat. Az egész program célja nem csak a rendszeres játékosok vonzása, hanem megtartása is. Tehát, ha már a platform ügyfele vagy, akkor is kaphatsz díjakat. Ha nem hiszel nekem, csak menj a promóciók részlegre, és számos ajánlatot fogsz látni. Nézzük meg a legvonzóbbakat.

Üdvözlő bónusz

Talán a legvonzóbb Mostbet bónuszok az újonnan regisztrált felhasználók számára elérhető üdvözlő csomag. egyszerűen regisztrálj, töltsd fel az egyenleged és megkapod a befizetésed megduplázva.

A bónusz igénybevételéhez a regisztrációt követő 7 napon belül be kell fizetnie. És a bónusz 125% 30 percen belül.

Hogyan működik? Egyszerű:

 • Töltsd fel egyenlegedet 3.000 Ft-tól tetszőleges összeggel, és duplázd meg.
 • A maximum, amit kaphatsz, 160 000 Ft (ha ennél nagyobb összeget fizetsz be, akkor ennél a limitnél nagyobb bónuszpénzt amúgy sem kapsz).
 • Ezen felül 250 ingyenes pörgetést is kapsz.
 • Elkezded a fogadást.

A tét a szokásos – x5 a sportjóslásoknál és x30 a játékoknál. A sportok esetében 3 előrejelzésből álló expresszeket kell létrehoznod, 1,3-as és magasabb idézettséggel. A feltétel teljesítésére a pénz jóváírásától számított 30 nap áll rendelkezésre. A játékokra csak 7 napot adnak, de bármilyen résidő rendelkezésre áll. 

Hűségprogram 

Kellemes ajándékok várják a törzsvásárlókat. Számukra többszintű hűségprogram van, ahol minden egyes fogadásért különleges „COINS” pontokat kapnak. Minél aktívabb vagy, annál magasabb a státuszod és annál több kiváltságot kapsz:

 • Magasabb kifizetési limitek
 • Személyre szabott bónuszok és ajándékok 
 • Gyorsabb tranzakció-feldolgozás
 • Visszatérítés a veszteségek után
 • Hozzáférés zárt versenyekhez és eseményekhez

Új státuszt szerezve az oldalon, az ügyfél azonnal megkapja a mostbet promóciós kódot. Aktivál egy ingyenes előrejelzést sportra vagy játékokra. Az összeg a hűségprogramban elért szinttől függ. 

Az aktuális státuszt, a megszerzett érmék számát, az új szinthez szükséges pontok számát és egyéb hasznos információkat a személyes szekrényében tekintheti meg. És ott látni fogja, hogy az egész hűségprogram 2 kategóriára van osztva – sport és kaszinó. Vagyis mindenki a fő szórakozásának megfelelően kaphat díjakat.

Pénteki parti 

És végül, de nem utolsósorban, van egy különleges „Friday Party” promóció, amely minden pénteken kerül megrendezésre. A promóció feltételei szerint minden játékos, aki legalább 3.000 Ft-os befizetést teljesít, garantáltan 100%-os befizetési bónuszt kap, de legfeljebb 40.000 Ft-ig.

A fogadási feltételek már ismerősek lesznek azoknak, akik már igénybe vették az új játékosoknak szóló promóciót. A kapott pénzt teljes egészében sportjóslásra kell megtenni. De ezt 3-szoros, nem pedig 5-szeres szorzóval kell megtenni. A feltételek jobbak, de az idő csak 2 napot adnak. Meg kell próbálnia teljesíteni a követelményeket, majd a bónuszpénz automatikusan átkerül a főegyenlegre.

Mostbet promóciós kód 2024 

Érdemes néhány szót szólni a mostbet promóciós kód. Ez egy titkos betű- és számkombináció, amely hozzáférést nyit az exkluzív bónuszokhoz, amelyek nem állnak rendelkezésre az iroda nyilvános ajánlataiban. Ezek különböző formában érkeznek:

 • Az ingyenes sportjóslásokhoz és játékokhoz. Leggyakrabban kb. 5.000 Ft-ot osztanak ki, amit 1 alkalommal kell megtenni, és a megszerzett nettó nyereség további fogadási feltételek nélkül jelenik meg a főegyenlegen.
 • Feltöltéshez. Fizetéskor említse meg a kódot az űrlapon, és fejezze be a tranzakciót. Ezzel akár 150%-os befizetési bónuszt is kaphatsz.
 • Az előrejelzés biztosításáról. A kupont ott kell beírni, ahol az előrejelzés elhelyezéséhez szükséges alkalmazást elhagyja. Ha az előrejelzés veszít, a bónuszkód aktiválja a biztosítást és visszatéríti a veszteséget.
 • Regisztráció. A számla létrehozásakor kell megadni, és növeli az üdvözlő promóció megengedett minimum és maximum összegét.

Ugyanakkor a kódok listája rendszeresen frissül, és feltételeik – változnak. Ezért azt tanácsolom, hogy gyakrabban nézze meg a tematikus portálokat és a bónuszoknak szentelt Telegram-csatornákat. Vagy egyszerűen csak hozzáadhatja ezt a cikket a könyvjelzőihez – igyekszem naprakészen tartani az információkat.

Mostbet HU promóciós kód aktiválási lépések

Maga a Mostbet promóciós kód aktiválási folyamat rendkívül egyszerű:

 • Az új számla regisztrálásakor írja be az érvényes kódot a speciális mezőbe. Ha már rendelkezik számlával, csak menjen a személyes szekrényében a „Bónuszok” részre.
 • Egyes kódok aktiválásához minimális befizetés szükséges lehet. Fizesse be a szükséges összeget kényelmes módon.
 • Minden, ami után a bónusz promóciós kóddal automatikusan jóváírásra kerül a bónuszegyenlegeden. Az egyetlen dolog, amit már csak meg kell tennie, hogy a tét, ha azt a feltételek és feltételek által előírt.

By the way, még egy lifehack. Mivel a kódok rendszeresen frissülnek, próbáld meg a lehető leghamarabb aktiválni őket, miután megkaptad őket. Ha késlekedik az aktiválással, könnyen kiderülhet, hogy a kód már nem érvényes. A friss és működő kódok pedig mindig szebbek, ezzel bizonyára egyetértesz.

Hogyan kaphatok bónuszt? 

Kiválogattuk a nyereménytípusokat és a promóciós kódokat. Most beszéljünk a lényegről – hogyan kapod meg a dédelgetett bónuszt a számládra? Valójában semmi bonyolult:

 • Regisztrálj a platform hivatalos weboldalán (ha még nem tetted meg). Ne felejtsd el megadni a bónuszkódodat, ha van!
 • Igazolja személyazonosságát egy fénykép feltöltésével vagy az útlevelének szkennelésével (sajnos ez a szabályozó hatóság követelménye).
 • Tegyen befizetést a bónusz aktiválásához szükséges minimális összegben.
 • A bónuszpénz azonnal jóváírásra kerül a számládon. 

De ismét figyelmeztetnem kell, hogy mindenki Mostbet bónuszok más. Mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai és árnyalatai az aktiválás, a kézhezvétel és a fogadások. Ezért azt tanácsolom továbbá, hogy olvassa el a promóció feltételeit az oldalán.

A befizetés módjai 

A legtöbb nyereményt csak befizetés után lehet igényelni. Erre a célra a következők szolgálnak:

 • Visa/Mastercard/Maestro bankkártyák
 • Skrill, Netteler e-pénztárcák
 • Mobilszolgáltatók Telenor, T-Mobile, Vodafone
 • Kriptovaluták Bitcoin, Litecoin, Etherium
 • Online banki rendszerek

A minimális feltöltési összeg a választott módszertől függ, de átlagosan 3000 forint. A belépési küszöb tehát több mint demokratikus. A maximális limitek pedig kozmikusak – akár 15 millió forint tranzakciónként a VIP ügyfelek számára!

Hogyan használhatom a Mostbet bónuszokat?

Tegyük fel, hogy az áhított bónusz már a számládon van. Hogyan használhatod fel a maximális haszonnal? Van néhány dolog, amit figyelembe kell venned:

 1. Alaposan tanulmányozza a fogadási feltételeket – a tét nagyságát, a feltételeket, a fogadásokra és a játékokra vonatkozó korlátozásokat. A szabályok megsértésére tett kísérlet a bónusz és az összes nyeremény elégetésével jár.
 2. Próbálja meg úgy megtenni a bónuszt, hogy kudarc esetén ne veszítse el a teljes bankot. Az ideális tétméret a bónusz összegének 1-2%-a.
 3. Ne próbáljon meg mindent egyszerre feltenni. Terjessze a folyamatot több napra vagy akár több hétre, hogy a távolság pluszban maradjon.
 4. Ha a bónuszt freespins vagy freebet formájában adják – az aktiválás után azonnal ismerkedjen meg a megengedett játékok és fogadások listájával. A nem megfelelő használat kiégéshez vezet.
 5. Nos és ami a legfontosabb – csak a saját örömére játsszon, ne próbálja mindenáron visszanyerni. Végül is a bónusz csak egy kellemes kiegészítés, nem pedig előfeltétel.

Visszavonás 

Tegyük fel, hogy a szerencse rád mosolygott, a bónusz eltűnt, és a számlád pluszban van. Ki lehet venni a pénzt? Természetesen! A Mostbet őszintén kifizeti az összes nyereményt a megállapított limiteknek megfelelően – a rendszeres felhasználóknak havonta legfeljebb 3 000 000 Ft-ig, a VIP felhasználóknak pedig legfeljebb 50 000 000 Ft-ig.

 • Menj a személyes szekrényedbe, nyisd meg a „Kifizetés” részt.
 • Válasszon egy fizetési rendszert (jobb, ha ugyanazt használja, amelyen keresztül befizetett).
 • Adja meg a kívánt összeget és a számla adatait.
 • Erősítse meg a műveletet az SMS-ben kapott kóddal.
 • Várja meg, amíg a kérelmet a pénzügyi osztály feldolgozza (általában egy órán belül).

Ha a fogadási feltételek valóban teljesülnek, a pénz 5 percen belül Önnél lesz. Ha nem teljesítette időben az összes feltételt, értesítést kap a platformtól.

Technikai támogatás Mostbet Hungary

Természetesen a bónuszrendszer a lehető legegyszerűbb és legintuitívabb. Ha azonban bármilyen kérdése vagy nehézsége van, ne habozzon kapcsolatba lépni a barátságos technikai ügyfélszolgálattal. A szakemberek 24/7-es ügyeletet tartanak, és minden helyzetben készek segíteni, legyen szó a fogadásokkal, a promóciós kódok aktiválásával vagy a pénzkivétellel kapcsolatos problémákról. A kommunikáció módjai:

 1. Online chat a weboldalon vagy az alkalmazásban
 2. E-mail [email protected]
 3. Telegram, Viber, WhatsApp

Nyugodtan tegyen fel kérdéseket, tisztázzon részleteket, kérjen tanácsot. Minden megkeresést a lehető leggyorsabban és legprofesszionálisabban kezelünk. 

Nos, ennyi volt. Remélem, hogy az általam összegyűjtött anyag segített jobban megérteni a Mostbet bónuszok sokszínűségét. Mint láthatod, a választék valóban lenyűgöző – a bőséges üdvözlő csomagtól kezdve a rendszeres cashbacken át az exkluzív ajánlatokig. A kedvezmények ilyen széles skálája lehetővé teszi, hogy minden játékos megtalálja a neki tetsző bónuszt, függetlenül a játékstílusától és a bankroll méretétől.

Egy tanácsot azonban tapasztaltabb játékosként szeretnék adni. Kezeld a bónuszokat kellemes kiegészítésként, ne pedig fő bevételi forrásként. Kapja el a játék izgalmát, ne próbálja mindenáron visszanyerni. És akkor a szerencse biztosan rád mosolyog majd – a Mostbet bónusszal vagy anélkül.